Studenten

Wil je stage lopen of een vakantiejob doen in De Berken?
Neem contact met ons op: info@deberken.be

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.

Vriendenkring

De Vriendenkring werd opgericht in november 1982 om het team van het toenmalige dagcentrum ‘De Poolster’ te ondersteunen. Deze vzw was in ontbinding en er was nood aan een dagcentrum voor niet-werkende gehandicapten in de Druivenstreek. De Vriendenkring verzamelde hiervoor de nodige middelen via de organisatie van het eerste ‘Berkenbal’ en andere fundraisingactiviteiten.

Vandaag biedt de Vriendenkring logistieke hulp bij uiteenlopende activiteiten (Wintermagie, opendeurdag, bloemenverkoop, …).

contact: directie@deberken.be

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onze ‘partners’. We beschouwen ze als medewerkers die een steentje kunnen bijdragen tot kwalitatieve zorg en ‘zorg op maat’, die betrokken zijn, die een verruiming zijn qua sociale contacten, die een meerwaarde kunnen betekenen voor onze gasten.

We zijn blijvend op zoek naar vrijwilligers: ben je een creatieve duizendpoot? Heb je groene vingers en zegt onze Serre jou wel iets? Ga je graag op donderdag mee naar de markt?,…. EN vooral: heb je een hart voor personen met een mentale beperking? Kom dan zeker eens langs voor een gesprekje (directie@deberken.be). Er zijn tal van manieren waarop je ons kan helpen!